Menighet vil drive ut dårlig ånde, tarmgass og fotsvette ved bønn og håndspåleggelse!

Cross Religion Catholic Christian Community Concept

Menighet vil drive ut dårlig ånde, tarmgass og fotsvette ved bønn og håndspåleggelse!

Etter suksessen med å kurere homofili vil menigheten Lysets Ord nå drive ut dårlig ånde, tarmgass og fotsvette hos sine medlemmer og følgere. – Det gjelder å finne sin nisje, forteller kjendispastor  Finn Veien i menigheten.

Menigheten Lysets Ord har holdt stand ved Øylia utenfor Meitemark i Hordaland i en mannsalder. Nå er menigheten lei av å sitte å se på at de andre menighetene i distriktet får all oppmerkeomsheten i presse og media, med sine homofilikurer.

Nå vil menigheten ta tak i de virkelig store problemene i vårt moderne samfunn: Fotsvette, tarmgass og dårlig ånde.

– Dette er som du sikkert forstår en viktig sak sak for oss, sier pastor Finn Veien i intervju med GuGul.no. Vi kaller dårlig ånde, flatulens og tåfis for de “fortiede menneskelige lidelser”. Dette er lidelser som setter bæreren på siden av samfunnet. Ingen sier i fra om du stinker, de bare skyr deg! Fjerner seg fra deg, og lar deg stå alene som et lett offer for djevlen å plukke opp!

Pastor Veien trekker pusten på nytt og fortsetter: – …derfra er det ikke godt å si hva som kan gripe et stakkars svakt menneske. Vi kan meget godt tenke oss at veien til rågjengeri, haiking, el-sparkesykkel og det som verre er… er kort herfra. Vi vil ikke slippe noen ut i den slags elendighet. Det unner vi ingen.

Håndspåleggelse løser alt 

Menigheten har tidligere år hatt stor suksess ved å drive både djevelutdrivelse og håndspåleggelse på sine medlemmer.
– Det er jo en stor og viktig avgjørelse som må taes her, forteller pastoren; – Enten må man drive elendigheten ut eller så må man salve den inn i kroppen ved håndspåleggelse. Man kan for eksempel ikke forvente at djevelen vil ut av en stinkende munn, dersom man står i andre enden, med salvede fingre og presser Ham inn igjen.

– Hvordan tenker pastoren seg at dette bør foregå?, må vi spørre.

– Vi tror…, svarer pastor Finn Veien etter en liten tenkepause; – at det riktige nok vil være utdrivelse av flatulensen. Her er vi overbevist om at djevelen har tatt bolig i fordøyelsessystemet og forsøker å drive mennesker ned i den mørlkeste mest stinkende fordervelse. Hadde du følt på kroppen hva kirketjener Magelsen er i stand til å la unnslippe fra colon, skjønner du godt hva jeg mener. Den mannen er ikke lett å rense!

– Og den dårlige ånden?

– Joda! Magelsen er ikke den du går i krass sakral debatt med. Pastoren himler med øyenene; – Han får lett sure oppstøt når han blir revet med, og de lukter av alt annet enn tannpuss for å si det slik. Fotsvetten hans derimot, var en “lettere match” som kateketen vår sier. Salvingen av Magelsens føtter gjorde det fryktelig glatt opp hele kirkegulvet her – han er en utålmodig sjel – og kateketens hender lukter slett ikke blomster lenger …for å si det sånn!