Miljøverner krever at det oppfostres flere homser – Vil stoppe befolkningsveksten

– Det er ikke tvil om at det er vi mennesker som er årsaken til at planeten kveles, hevder forkvinne Beate Melne Kokfast fra organisasjonen Fremtiden For Våre Føtter. De krever at flere par tar grep og oppfostrer til sine barn inn i homofilien. Hun mener dette er den eneste måten å forhindre en fremtidig overbefolkning av planeten.

– Det er rett og slett for mange av oss, sier Kokfast; – Vi utarmer planeten. Skal vi unngå at vi må ta desperate grep, må vi minske befolkningen i verden ved naturlig avgang. Det hjelper lite om vi føder færre barn i Norge, så lenge befolkningen øker andre steder. Da må vi gjøre mer!

Melne Kokfast og de andre medlemmene i Fremtiden For Våre Føtter, mener at vi må gjør som med el-bilene. Når andre land ikke gidder, må vi gå foran med et godt eksempel.

Forkvinne Beate Melne Kokfast i Fremtiden For Våre Føtter.

– Hvis ingen i Djakarta vil kjøre el-bil hjelper det faktisk om alle i Oslo gjør det, hevder hun. Nå vil hun at Norske mødre tar grep og oppfostrer sine sønner til å bli gode homser. Fremtiden For Våre Føtter er klar på at homofile menn ikke har sex med kvinner. Ingen sex, ingen barn mener man her. Og Kokfast er helt klar på at homofili er et resultat av av oppdragelse og ikke en medfødt legning.

– Vi ser klart at gutter med overbeskyttende mødre vokser opp og blir homser, sier hun skråsikkert; – …på samme måter som jenter som har brukt tid med sine fedre med bilmekking, fiske og friluftsliv vokser opp og blir gode, sunne lesber. Sånn blir det ikke barn av, og vi kan gjøre vårt for å dempe befolkningsveksten i Djakarta. 

– …dessuten er homser penere å se på. Noen lukter glidekrem, men stort sett lukter bedre …og har som regel bedre oppførsel ved bordet, avslutter hun.