Menn bader i bikini for å støtte toppløse kvinner på Sørenga

Den ytterliggående venstreradikale mannegruppa Gunnar har nå bestemt at de oppfordrer alle menn til å bade i bikinitopp ved hovedstadens badesteder i sommer. Dette gjør de for å vise solidaritet med kvinner som er blitt kritisert og bokstavelig talt blitt kastet ut fra badefasilitetene på Sørenga i Oslo. 

Kompisene Franck og Harald er klar for årets badesesong i hovedstaden

– Vi mener at en hver mann må få være åpen med sin manndom på denne måten, sier formann i foreningen Torgeir Dangelberg-Larsen; – Vi kan ikke sitte å se på at “man -boobs” i fri utfoldelse, vel vitende av våre kvinner må skjule sine attributter.  


Mener at menn må få være deilige også

Dangelberg-Larsen mener også at tiden nå er moden for at menn også må få bruke mindre badebukser. Han synes at string-bikinibukser må være helt greit på menn. Han synes også at den gamle “rognpungen” som bare består av tynne snorer, utover en pose til å ha penis i, bør være greit i all den tid mannebryster og hårete brystvorter er dekket av en anstendig og stilsikker topp. Han synes også det var en lidelse å lese om kvinnene som brutalt ble kastet ut av vekterne på Sørenga, og håper ikke hans medlemmer blir utsatt for samme røffe behandling.

– Ikke alle menn er komfortable i bikini, men de som trives best tildekket må få lov, sier Dangelberg-Larsen.

Derimot er han redd for et for stort fokus på mannebryster. – Det er klart et par dissende mannepupper er deilig å se, men vi kan ikke bare fokusere på den del av mannekroppen. Kropp er til for å beskues og nytes av alle, så det er klart at en deilig mann må beskues i sin helhet. Da er rompeballer så vel som bulen en del av helheten, mener Dangelberg-Larsen.

Nå oppfordrer han alle menn til å skjule brystene og gjøre det mest av sine buler og rompeballer.
– Når kvinnene igjen ubekymret tør blotte sine bryster, kan også vi, avslutter han.

Denne sommeren blir det nok mange deilige menn å se i hovedstaden. Her er det bare å glede seg.