Kjent predikant ut mot “SNIK-SJAMAISERINGEN” av Norge

Kjent predikant ut mot “SNIK-SJAMAISERINGEN” av Norge

Den kjente svovel-predikanten Arve Fet Laden i Den Norske Frikirkemisjon av 1947 (DNF47) reagerer sterkt på det han kaller “sniksjamanisering” av Norge. – Dette er tøys og vrøvl og fanteri, sier han og varsler kamp mot at at samfunnet ikke er mer skeptisk til dette.  – Vi kan ikke sitte stille og se på at menn med tvilsomt opphav og sviktende faglig tilnærming skal sjarmere seg rett i kongehuset på denne måten. 

Arve Fet Laden er, foruten å være sterkt overvektig, en mann hvis meninger også veier tungt i det gode religiøse selskap. Han er tidligere kjent for å ha støttet postbudet som ikke ville dele ut pakker med potensielt støtende innhold, og oppropet for bruken av kyskhetsbelte på korgutter.

– Skrekkscenariet er en masse frustrerte sjamaner på NAV, sier Arve Fet Laden


– En måte å stoppe dette på er å sette opp billettprisen på sjamankurs på samme måten som vi gjør med fossilt brennstoff, sier han; – Bare på den måten kan vi sette en stopper for at det på et tidspunkt vil bo en sjaman på hvert gatehjørne.

Fet Laden ser for seg et norsk bysamfunn helt uten parkeringsplasser, med så ren luft at det skjærer i lungene og et sjamankontor på hvert kvartal. – Til slutt kommer vi til å se en så usunn konkurranse at de begynner å oppføre seg som drosjesjåfører, sier han; – Jeg frykter også for at vi vil se store internasjonale konsortium med sjaman-apper, og helt umotiverte sjamaner som bare er i dette for pengenes skyld. Dessuten finnes det ikke nok prinsesser for mer enn en håndfull sjamaner her i Skandinavia, sukker han oppgitt.  

– Det skulle ikke forundre med om vi om bare få år ser en bråte helt ulisensierte sjarlataner og andre sjamaner på NAV, sier han; – Når først en ugift og frustrert sjaman, helt uten tilgang til blått blod, stenger port 36 og begynner å tenke negativt …er det ikke godt å si hva vi kan vente oss, melder han avslutningsvis.