Vil rive store deler av Oslo sentrum for skape rom for parkeringsplasser og biltrafikk

Vil rive store deler av Oslo sentrum for skape rom for parkeringsplasser og biltrafikk

Det nye venstreradikale partiet “De små grå” vil reversere miljøprosessen i Oslo. “Vil vil åpne hovedstaden for kjørende og lage gratis parkeringsplasser til alle” sier de. 

Det nye venstreradikale og populistiske ensakspartiet “De små grå” vil gjøre om ødeleggelsene de mener gjort at De grønne i hovedstaden. Partiet ser det som en selvfølge at de får flertall i bystyret i neste valg.

– Alle veit at dem grønne bare vant fordi folk ville se noe nytt og ikke fatta hva dem stemt på. Nå synes vi de har fått nok fanatisk straff, og derfor vil vi snu hele greia. Vil vil se trafikken over bakken igjen!

Formann Thore Pupher og samboer Pyrre Oman ankom partiets landsmøte nylig …med stil!

Formann Thore Pupher har tro på at de skal gå å gjøre Oslo til en ekte bilby på bare noen måneder. – Vi har store planer til nye veier og parkeringsplasser i sentrum, sier han stolt.

Pupher vil rive de gamle bygningene på Tullinløkka og lage parkeringsplasser, gjøre hele Karl Johan til kjøretrasé fra Jernbanetorget og helt opp til slottet. Han vil stenge grunnlinjen og åpne for kjøring over Rådhusplassen og gjenåpne parkeringsplassene i Kongens gate ved Akershus festning.

Videre skal Oslogate åpnet for ordinærtrafikk og alle sentrumgater åpnes for trafikk i begge retninger. De områdene som ikke er bygget ut i Bjørvika skal bli parkeringsplasser og Dronning Euphorias Gate skal bygges ut med tre kjørefelt i hver retning. Han ser også for seg at den berømte trafikkmaskinen i området skal kunne bygges opp igjen i alle sin fordums prakt.

– Det er som jeg sier! Det skal bli ekte og vakkert, sier han stolt: – De som sliter med med allergi og dårlig pust får flytte til Skjeberg, sier han selvsikkert