Regjeringen vil endelig avvikle alle bomringene

Regjeringen vil endelig avvikle alle bomringene

Regjeringen tar ikke flere sjanser på mer misnøye hos menigmann. Nå stenger de alle bommer i alle kommuner Folkebevegelsen mot Bompenger stiller valglister i.

Førsteidiot i Samferdsels- og Utbyttings-departementet; Tor Divel

Dette forteller førsteidiot i Samferdsels- og Utbyttings-departementet, Tor Divel til avisen. Han mener det nå er på tide at regjeringen tar grep. – Det må bli gratis å kjøre på Norske veier, sier han. Sverige får det til… Ja til og med ferger klarer de å få inkludert i skatter og avgifter uten å flå innbyggerne. Vi har drevet det mer enn langt nok. Det var bare et spørsmål om tid før folk avslørte bløffen.

Han forteller at det egentlig er mer enn nok penger til vei i statsbudsjettet, men at underskuddet på uoppgjorte reiseregninger til rengjøringspersonell og stortingsrepresentanter er så stort at de har måtte gjør slike overgrep mot folket.

– Ja, det er helt sant, innrømmer han; – Vi har i tur og orden underslått pengene, men det hjelper så lite nå. Det er ingen her på Løvebakken som vil gå eller legge seg flat, så da får det bare bli sånn at folk får akseptere det som er skjedd og heller godta at vi legger noen av bomstasjonene nå.

– Oj! Der løy jeg visst igjen. Det er bare en uvane, og det får folk godta…

– Noen ?!? Du sa jo alle!

– Sa jeg det? Huff da. Da løy jeg sikkert igjen, svarer Divel; – Det er en uvane. Det får folk bare godta. Neida! Vi legger bare ned der “bompengefolka” har lister. Andre steder er det jo ikke noe vits i. Der klager ikke folk. Det er klager vi ikke orker mer av. Vi liker ikke misnøye. Vi må ha tiltro. Når folk ikke klager har de tilgitt, og det er vi så glad for. Takk for det, avslutter han.