Namibisk prins funnet død i Osloleilighet – Stedet flommet over av penger!

African holding cash

Namibisk prins funnet død i Osloleilighet – Stedet flommet over av penger!

Den Namibiske tronarvingen Asfalt Bin Bulgur Banchen ble i går funnet død i sin leilighet på Tøyen i Oslo. Poltiet som tok seg inn i leiligheten var fullstendig sjokkert. Stedet flommet formelig over av kontanter. Venner og naboer beskriver dødsfallet som tragisk. 

– Bulgur sultet antakelig i hjel i ensomhet, forteller hans eneste venn og nabo Kåre Spondent som bodde i leiligheten ved siden av; – Han var fullstendig oppslukt døgnet rundt. Dag som natt satt han ved PCen og forsøkte å gi bort pengene. Han skrev epost på epost, men ingen trodde på ham. Ingen ville ha millionene. Det er helt tragisk, legger Spondent til.

Poltiet forteller at familie og venner i Namibia sendte pengene til Oslo, så Bulgur kunne dele dem med Nordmenn, og skaffe seg nye Norske venner. Allikevel ble den stakkars mannen sittende alene på brune puber i Oslos sentrum, kun konversert av halvt berusede cafegjester som trodde han jobbet der. Ofte sovnet han ved bordet, bare for å bli ristet våken av folk som ville ha ryddet av sitt bord. Bulgur tilbød straks penger, men ingen ville ha dem.

– Hver gang han kom i samtale med noen, begynte Bulgur å love bort penger, forteller cafevert og innhaver av spisestedet “Din nye nye Fine Kebab”, Finn Veien; – Jeg har selv sett han forsøke å overføre en million til en fremmed manns konto, men vedkommende ville ikke engang dele kontonummeret sitt. Jeg fikk forrige uke betalt 100 millioner kroner for en kebab i pita med med mais og ekstra ost av Bulgur, forteller Hr. Veien og tilbyr samtidig Gugels utsendte eierskap til Kebabrestauranten, i bytte mot en billett til flytoget.

– Jævla Vy vil jo ikke ta kontanter, forklarer han lett unnskyldende.