Nyhetsanker ble sugd TOM i beste sendetid – Ville vise at NRK også var trendy!

man at mixing console in music recording studio

Nyhetsanker ble sugd TOM i beste sendetid – Ville vise at NRK også var trendy!

Etter suksessen med guttesex i beste sendetid i realityserien “EX on the Bitch”, fikk nyhetsankeret i statskanalen NRK det for seg at dette var en helt ufattelig kul ting å gjøre. Han avtale med en mannlig kollega, som satte seg under bordet i studio og sugde ham tom midt under opplesningen av nyhetene og været i programposten “Hverdagsrevyen”.

Nyhetsanker Kåre Spondent (37) hadde akkurat lest artikkelen om de to mannlige deltakerne i realtityserien “Ex on the Bitch” på en konkurrerende TV-kanal, som bokstavelig talt fant hverandre under dynene, midt i beste sendetid. Flankert av flagrende gardiner og med måpende TV-folk som publikum, utførte den ene av de unge mennene fellatio. på den andre – kun skjult av noen lette teppelaken.

Siden har de to stilt opp på intervjuer i tabloidavisens og fremholdt at dette var bare kult og trendy. NRK-profilen tenkte at han ikke kunne være noe dårligere og avtalte i alle hast med en mannlig kollega som krev under nyhetspulten rett før sending kl 21.00 i går kveld. Ganske så uanfektet lot han kollegaen kneppe opp og forsyne seg av hva som befant seg umiddelbart bak gylfen.

Ikke alle var like imponert 

Nyhetsredaktør for “Hverdagsrevyen”, Dag Mamma, synes at stuntet var helt greit.
– Dette er helt innafor, fremholder han til GuGel.no; – Vi har valgt å være eksponenet for et inkluderende samfunn. Å hedre homosexualiteten på denne måten må være greit, i all den tid bælfeite statsministre og opposisjonspolitikere, med elendig dømmekraft, kan tillate seg å danse rundt i gatene under Pride Week i hovedstaden.

Spondents kone, Anna Fylaktisk, (43 og et halvt til sommeren) er ikke like imponert over ektemannens uagerende oppførsel under kveldsnyhetene.
– Kåre vil ikke snakke om dette, forteller hun; – Han har overnattet hos kollegaen siden hendelsen, og må gjerne være der og få kjørt rompa si for alt jeg bryr meg. Homofili er greit, men vi snakker om en stødig familiefar fra Asker her. Vi har utvilsom hopetalls av skaphomser rundt hvite trehusvegger fra 30-tallet her i bygda, med de aller færreste av dem praktiserer jo utroskapen. I Asker driver vi rett og slett ikke med sånt mens kamera går!

Beklager ikke 

– Søplekjerring!, uttaler uttaler Kåre Spondent i en epost til GuGel.no, og fortsetter: – Vi gutta er jo ikke så idiot av vi engang tror at disse syklubbene borte på menighetshuset er til for å drive håndarbeid. Eller kansje det er akkurat det disse kjerringene driver med? Dette handler ikke om hverken stunt eller å tulle til nyhetene. Jeg leste stødig opp nyheter om drap og elendighet, mens deler av anatomien var trygt forvart i min kollegas mule. Dette handler om å være trendy, og vise at vi aksepterer en alternativ livsstil. Dette har aldri dreiet seg om nytelse eller utroskap.

– Alle veit at man ikke blir rompis av å suge en kompis, avslutter Spondent og vedlegger PDF-kopi av søknaden om deltagelse ved neste års filmatisering av “Ex on the Bitch”, hvor han venter å møte sin kone igjen … denne gangen, under friere omstendigheter.